Puig de ses Cadiretes 519
Magnifica talaia de (*) Tossa de Mar amb 519 metres com a punt dominant del massís de l’Ardenya o també anomenat de les Cadiretes. Vèrtex geodèsic. Excursió còmode d’un recorregut aproximat de 14 quilometres. Un massís i petit tresor que cal conservar per a recordar la bellesa de l'entorn mediterrani del Gironès.

(*) Sabíeu que las muralles de la vila vella que li donen el perfil inconfusible son l’únic exemple de població medieval fortificada encara existent a la costa catalana.

-------

Trekking in Tossa
08/12/08

El punt d’inici encara es troba al mateix lloc. L’especulació immobiliària a (*) Tossa de Mar encara no és tan agressiva con a d’altres poblacions, gracies a Deu. Dons aquest cop fem el Puig de ses Cadiretes per la mateixa ruta que l’anterior però el descens el desfarem pel mateix camí de pujada. Un dia amb solet i una temperatura molt agradable. Al cim a part de les precioses vistes trobem un repertori de pessebres de tota mena així com un llibre de firmes, com si es tractes d’un gran cim. Res a dir, em sembla molt be dons tot fa país. Ja està fet el dia, suposo que hi tornarem a pujar més cops. Una salutació. Josep i Esther.-------

Muntanya a Costa Brava
13/01/07

El punt d’inici es troba al parc de Sa Riera situat a la zona esportiva de la sempre bella població de (*) Tossa de Mar. Un cartell ens indica el camí a seguir. Anem trobant pals i cartells indicadors que ens anuncien lo més interessant del recorregut. Anar progressant per la pista forestal passant per les roques de Montllor [primer mirador] i acabar al Puig de ses Cadiretes [segon mirador i cim] amb una panoràmica excel·lent. Entre altres coses es veuen Les Gavarres – Montseny – Montnegre i les Guilleries. El Cim esta format per un amoltonament de roques. La baixada la fem per la vall de roc fins arribar a Tossa de Mar. A reveure. Josep i Mercè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada