Gorra Marinera
via Per Davant  V

Escalant pels Gorros 

Montserrat / Zona Gorros / Gorra Marinera / Via del Davant

Aproximació: 5 minuts
Des de l’estació superior del funicular de Sant Joan prenem el camí cap a Sant Jeroni. En poca estona arribem a peu de via.

Llargs : 
L1 25 m V / IV / III
inici de via amb grau V que de seguida suavitza 
L2 30 m IV / IV+
sortim de la reunió per l’esquerra amb IV més o menys mantingut 
L3 40 m III
llarg de tràmit fins al replà proper a les runes de l’ermita
L4 15 m III
llarg de tràmit, net, un pont de roca 
L5 30 m IV / IV+ / IV
sortim per l’esquerra de la reunió flanquejant en ascensió vertical, el llarg més bonic de la via 
L6 15 m III
llarg de tràmit, al final roca un xic descomposta 

Descens:
Per la vessant contraria, en direcció a l’Escala de Jacob, anem desgrimpant. Uns 15 metres abans d’arribar al coll hi ha una instal•lació de ràpel, però també es pot continuar desgrimpant sense molta dificultat.

Breu: 
No donàvem ni un euro per aquest dia, plugim i boira espessa al pàrquing del monestir. Tot preveient que avui res de res, pugem a provar sort fins a Sant Joan. Dalt llueix un sol espatarrant i la boira està situada per sota de Sant Joan, espectacular, qui ho anava a dir. A peu de via trobem el primer llarg xop d’aigua i hem de fer alguna trampeta per arribar fins a la primera reunió. La resta de la via presenta optimes condicions. Una via maca, ben assegurada i amb magnifiques vistes. La boira li dóna un toc més fotogènic a tot plegat. El cinquè llarg es presenta força vertical i és el més bonic de la via. Un cop a dalt les vistes son magnifiques, podem divisar i reconèixer un munt d’agulles clàssiques de sempre. Tot plegat una jornada d’escalada perfecta en tots els sentits.

Cordada: PeP & PeP

  Print Friendly and PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada