INFORMACIÓ


PerfilJosep


Passió per la muntanya. Amant de la natura, practicant i aficionat en diverses vessants: muntanyenc, escalador, caminant, corredor, respectuós amb el medi ambient, fotògraf, observador i ornitòleg.

Mercè


Inquieta i curiosa, m’agrada l’art en general i la història; també gaudeixo molt de la natura. Gaudir de l’aire lliure, del canvi de les estacions, dels colors i de la llum és molt gratificant.
Avís important sobre el contingut
Aquest blog vol recollir les experiències i activitats realitzades, amb l’únic ànim de compartir i difondre si escau les inquietuds comunes.

Tota la informació que es dóna en les entrades i/o articles recollits en aquesta web, corresponen a l'activitat realitzada pels autors i s'han de prendre a mode de referència. És a dir, tota informació detallada pot variar en funció de l’època, condicions meteorològiques i aptituds físiques de cadascun.

L’autor declina tota responsabilitat davant de qualsevol problema que pugui presentar-se en una activitat basada en la informació recollida en aquest blog.
Llicència CCC "creative commons catalunya"Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa): No es permet un ús comercial de l’obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s’ha de fer amb una llicència igual a la que regula l’obra original.
Contingut
Tot el material inclòs en les diferents ressenyes i / o articles, és propi i ha estat realitzat "in situ" en les activitats descrites. En cas contrari es cita l'autor reconeixent l'autoria de l'obra.


-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -


La RAE (Real Academia Espanyola) i revistes especialitzades en aquest sector, defineixen i qualifiquen les muntanyes de la següent manera :

Baixa Muntanya = genèricament fins a 1.500 metres
Mitja Muntanya = de 1.500 a 2.500 metres
Alta Muntanya = des de 2.500 metres

Descripcions de la RAE que s’han de tenir en compte, doncs a efectes de responsabilitat civil i en un cas de litigi per una assegurança, les sentencies prendrien com a referències les descrites en la citada RAE i revistes especialitzades del sector.


Aquesta web, a efectes classificar les ressenyes, qualifica les activitats i cims de la següent manera :

Muntanya = per sota dels 3.000 metres
Alta Muntanya = des de 3.000 metres