Cursa dels Nassos 2019




L'última cursa de la dècada a Barcelona 

La Cursa dels Nassos de Barcelona és una cursa atlètica popular que es disputa a la ciutat de Barcelona anualment el dia 31 de desembre (el dia de Sant Silvestre), des de 1999. 
El seu nom fa referència a l'home dels nassos, un personatge mitològic català. És organitzada per l'Ajuntament de Barcelona sobre un recorregut urbà de 10 quilòmetres pels carrers de la ciutat amb sortida i arribada al Port Olímpic. 
Es disputa a la vesprada, poques hores abans de cap d'any de forma similar a altres Sant Silvestres d'arreu del món com la Corrida Internacional de São Silvestre de Sao Paulo, la més prestigiosa, celebrada des de l'any 1925, o d'altres com les de Roma, Londres, Berlín o Madrid.




Distància: 10 Km

Punt de partida i arribada: carrer de la Selva de Mar / plaça Ramón Calsina

Recorregut: 
Selva de Mar / pl. Ramon Calsina - pg. Garcia Fària - pg. Calvell - c. Llacuna - c. Salvador Espriu - pl. Voluntaris - c. Dr. Aiguader - pl. Pau Vila - pla de Palau - av. Marquès de l’Argentera - pg. Picasso (gir de 180 graus a l’altura del c. Fusina) - pg. Circumval•lació - av. Icària - c. Marina - c. Pallars - c. d’Àlaba - c. Sancho de Ávila - c. Badajoz - c. Bolívia - c. Ciutat de Granada - av. Diagonal - Selva de Mar / pl. Ramon Calsina

Breu: 
Una cursa que combina una bona organització i un ambient festiu de manera equilibrada.
Igualment la cursa gosa de bona fama entre els corredors pel circuit i per les marques aconseguides.
L’edició del 2019 de la Cursa dels Nassos ha reunit 10.300 participants en la que ha estat la darrera prova atlètica de l’any. La xifra d’atletes professionals i populars és molt propera al rècord de la prova, que se situa en els 11.000 de l’any 2013.

La runner: Mercè

Print Friendly and PDF