VI Cursa dels Bombers



La cursa més popular d'Europa 

La història dels Bombers de Barcelona comença l’any 1865, quan s’estableix una companyia a la ciutat. Va ser l’embrió del Cos de Bombers que avui tenim a la nostra ciutat. Els Bombers de Barcelona van crear la seva cursa l’any 1999. 
Tot i que els inicis ja queden lluny, el 2017 celebra la 19a edició de la prova i els Bombers en continuen sent els grans protagonistes. Any rere any, un bon grapat de bombers de Barcelona, però també de la Generalitat de Catalunya i d’altres grups participen en aquesta cursa festiva. 

Distància: 10 Km

Punt de partida: Avinguda Marques de l’Argentera.

Recorregut: 
Avinguda Marques de l’Argentera (sortida)
Passeig Isabel II
Passeig Colom
Passeig Josep Carner
Avinguda del paral•lel
Carrer Entença
Carrer Floridablanca
Ronda Sant Antoni
Plaça Universitat
Carrer Pelai
La Rambla
Plaça Portal de la Pau
Passeig Colom
Carrer Urgell
Passeig Isabel II
Avinguda Marques de l’Argentera
Passeig Circumval•lació
Avinguda Icària
Carrer Marina
Passeig Pujades
Passeig Picasso (arribada)

Breu:
La cursa de les curses, segurament és la cursa que esgota els dorsals amb més celeritat. El meu debut al món del running, tot just feia dos mesos que em vaig marcar aquest objectiu. Anar llegint molts articles de ritme aeròbic, ritme anaeròbic, planning d’entrenament i molta més literatura. Anant entrenant amunt i avall per Collserola per veure les possibilitats, amb l’idea de fer un temps respectable dins de les meves possibilitats. Tot just passada l'arribada miro el rellotge aturat en 00:59 per fer l’anàlisi, per ser la primera ja mi esta molt bé.

El runner: Josep

Print Friendly and PDF