Eternal Running [Igualada]




Ja som "INVENCIBLES"

La Eternal Running és una competició esportiva extrema, consistent en una sèrie de curses de resistència. Es caracteritza pel seu recorregut d'obstacles, a part de la distància i, sobretot, el fred, com són bales de palla, rius, "piscines" de fang, circuits de filferros i tota mena d'obstacles.


Distància: 10 Km.


Recorregut:

El tret de sortida dona pas a la gran cursa. Els primers metres son un frec a frec degut a la multitud afiliada a la cursa. En continuada pujada ens trobem el primer obstacle [contenidors de runes] que fan un tap de gent i al mateix temps estiren la cursa definitivament. Dura pujada fins dalt del turó on seguirem fins el segon obstacle [mampares baixes] per arrossegar-te com cargols. Seguim per corriols i camins en baixada fins al tercer obstacle [quatre-cents metres aprox. de riu] amb l’aigua-fangosa superfreda que arriba per sobre dels genolls. Els peus i les cames sembla que siguin d’un altre perquè quasi no les notes. El recorregut continua per camins i camps fangosos passant per el quart obstacle [el túnel del terror] fins arribar al cinquè obstacle [túnel de fang] fang, més fang i encara més fang. El problema es mantenir l’equilibri i no fer un aterratge triomfant. Molls a més no poder seguim per tot tipus de rierols amb un pastis de aigua-fang molts cops fins els genolls. La cursa segueix per dintre d’un polígon industrial on trobem el “chico de la manguera loca” que et llença aigua i ja no t’importa, casi que ja et fa gracia i tot. Arribem al inici de la cursa on trobem un circuit amb els obstacles més espectaculars [sobre tot per el públic que s`ho passa pipa] El sisè i setè obstacle [dos foses d’aigua amb muntanyetes de fang incloses] on l’aigua arriba fins el pit, fent que tinguis de superar una rampa de fang possant-li una  mica d’interès per no caure espectacularment. El vuitè obstacle [la pista americana] ens fa arrossegar per terra-fang-aigua amb punxons al capdamunt. El novè obstacle [contenidors de runes] amb la dificultat de no deixar-te les dents enganxades. El problema fixe afegit durant tota la cursa es dur les bambes plenes de fang que fa relliscar moltíssim en tots els obstacles. El desè obstacle [pas dels neumàtics] dona pas a l’onzè obstacle [pila de conductes de ciment] amb una alçada de tres metres aprox. que ens porta fins l’últim obstacle [el camió de palla] amb una alçada de quatre metres aprox. que te instal·lada una xarxa per poder superar-ho. Últims metres per creuar la meta i no morir en el intento. Una cursa salvatge només per a boixos amb ganes de ser “invencibles”, encara que nomes sigui per un dia.

Breu:

Ja ho deia l’eslògan de la cursa = “Si llegas serás invencible / Sino... habrás fracasado” Amb aquest eslògan tant contundent va arribar el dia de la gran cursa. Un cop arribats al pàrking anem a recollir els dorsals i el xip amb un fred de collons de mico. Tots preparats a la sortida disfressats amb la roba més cutre-salsitxera, destinada a llençar-la un cop superada la prova. Com a detall l’organització possa a l’aire lliure una instal·lació amb palets per dutxar-te amb un reg d’aigua freda i així poder despendre’t del fang adossat per tot el teu cos. Un cop dutxat, si encara no has mort de fred, et treus la roba i les bambes que semblen una peça de ceràmica de la bisbal. Ja ben abrigats passem a recollir els obsequis i gaudir d’un magnífic entrepà de botifarra i un refresc que son molt agraïts. Una estona per la zona veien el estat dels corredors i prenem el cotxe per tornar a la llar. Tota una nova experiència àmpliament recomanable.

Els corredors: 

Carlos - Josep - Juan Luis - Miguel - Sonia

Print Friendly and PDF