Ferrada La Morera del Montsant
Una entretinguda i estètica ferrada

Recorregut = Mitjà / Dificultat = Mitja/alta

Aquest cap de setmana reprenem les ferrades de la zona de Tarragona.
El parte meteorològic no era molt favorable. Dissabte encara ens va respectar lo justet per poder fer les ferrades planificades, però Diumenge el temps tapadot amenaçava pluja en qualsevol moment mentre anava soltant a estones alguna que altre gota fina o també anomenat chiribiri.
Dissabte = Ferrada La Morera de Montsant i Ferrada La Trona
Diumenge = ½ Ferrada de Agulla de l’Aigualcoll

El cotxe el deixem al poble de Morera d’Ebre. Anem a trobar el GR171 situat a la part alta del poble on trobem uns cartells indicadors. Seguim un bon tros el esmentat GR direcció al barranc de la Grallera molt atents a las marques verdes que ens indican el trencall a mà dreta que s’enfila pel mig de un caos de blocs fins el inici de la ferrada.

Una xapa rovellada ens dona la benvinguda. Iniciem la ferrada per una placa vertical per desprès endinsar-nos per darrera de l’agulla per diferents passos fins arribar a una segona agulla on trobem la part més atractiva de la ferrada. Una agulla vertical que dona pas a un pont tibetà molt estètic. La resta seguim sense més complicacions tret d’alguna cabra que altre que ronda per la zona. Per la tornada haurem de remuntar i seguir a mà dreta per la carena fins una gegantina fita que ens marca el trencall a mà dreta vall abaix que ens porta sense pèrdua fins a Morera d’Ebre. Una bonica ferrada per les terres del Montsant.

Els ferreters = Gloria-Josep-Mercè-Monica-Santi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada