Ferrada La Trona
La ferrada solitària

Recorregut = Curt / Dificultat = Alta

Aquest cap de setmana reprenem les ferrades de la zona de Tarragona.
El parte meteorològic no era molt favorable. Dissabte encara ens va respectar lo justet per poder fer les ferrades planificades, però Diumenge el temps tapadot amenaçava pluja en qualsevol moment mentre anava soltant a estones alguna que altre gota fina o també anomenat chiribiri.
Dissabte = Ferrada La Morera de Montsant i Ferrada La Trona
Diumenge = ½ Ferrada de Agulla de l’Aigualcoll

Prenem la carretera T-704 que pasa per Maspujols i Vilaplana, seguim direcció La Mussara. 80 metres desprès del quilòmetre 20 trobem a mà esquerra les restes del Mas de Joan Pau i que té un petit replà on deixem el cotxe. Baixem pel camí proper amb una cadena de pas.

L’inci de la ferrada és vertical i un xic extraplomat per seguir amb un flanqueig a l'esquerra que també extraploma a estones i on tindrem d’anar buscant presses per anar progressant còmodament fins arribar a una mena de cova-refugi que feien servir els Carlistes. Aquí hem d’instal·lar un curt ràpel de 8 o 10 metres com a màxim que ens dona pas a un pont de mico. Simbòlic pont que ens porta a la paret final sense més complexitat. De sobte una boira ens ensarrona fent-nos fugir de l’indret ràpidament. Una via ferrada curta, interessant i al mateix temps intensa que ens deixa un bon regust.


Els ferreters = Gloria-Josep-Mercè-Monica-Santi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada