7a Marxa dels 7 Cims


Pels Cims més alts del Penedès

La marxa de resistència "7 Cims" amb sortida i arribada a la Plaça Nova de Torrelles de Foix, és una marxa de resistència individual de caràcter no competitiva que puntua per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Sortida: A la Plaça Nova de Torrelles de Foix a les 6:30 hores del matí. El lliurament de dorsals es dona des de 45 minuts abans de la sortida.

Recorregut: La marxa te un recorregut de 58 Km.

Desnivell: ± 4.912 metres acumulat.

Els 7 Cims:

Clapí Vell - 704 m
Puig de l’Àliga - 698 m
Montmell - 861 m
Montagut - 962 m
Formigosa - 995 m
Solanes - 914 m
Castellar - 944 m
Breu:
Donat que el meu numero preferit és el 7 i si a més li afegim que és la 7a marxa i dels 7 cims, dona com a resultat una combinació d’obligat compliment i motivació. Així dons ens hi anem en Jordi i Jo mateix cap a Torrelles de Foix, de bon mati, per dur a terme la caminada. En Jordi és ja tot un expert, dons està fent i participant de ple a la Copa Catalana de Caminades de Resistència. Un dia esplèndid ens acompanya durant tot el dia, tan esplèndid que ens fa suportar una torrada de les bones fent més dura la proba. La hidratació es fa fonamental per no defallir en el intent. Les hores van passant i els quilometres van caient un darrera l’altre, pas a pas, mentre anem pujant tots i cadascun dels 7 cims que formant part de la marxa. Tot i la combinació de números amb la suposada afegida motivació esmentada abans, vaig acabar fet caldo. Sempre et fas una idea prèvia de la duresa de la proba però quan i ets dins te’n adones compte on “caramb” t’has ficat. Tot plegat una “patejada” de cal deu amb ampolles incloses als preuats peus com a trofeu i traca final. A veure quan fem la propera, en el fons crec que una mica masoquistes si que hi som. No hi tenim remei. Fins aviat.

Els caminaires: Jordi & Josep.

Print Friendly and PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada