4a etapa  |  Ulm - Dillingen
El Danubi en BTT






Deixem enrere l’espectacular ciutat d’Ulm

Fitxa de l’etapa:
Distància: 60 km.
Senyalització: perfecta
Ruta: Ulm-Elchingen-Weissingen-Gunzburg-Reisenburg-Offingen-Gundelfingen-Dillingen

Presentació de l'etapa:
Abans d’iniciar la quarta etapa fem una visita ràpida per Ulm (1-2), una ciutat amb uns edificis de gran bellesa com l’ajuntament i evidentment la seva espectacular catedral.

Descripció de l'etapa:
Després de la visita a Ulm sortim pel carril bici a la vora del Donau, i la pluja fa acte de presència. Aquesta etapa transcorre per zones verdes, frondosos boscos i poblacions molt atractives. Anem passant pobles i fent quilometres per extenses zones boscoses mentre la pluja ens acompanya a estones. Aquesta és una etapa per anar amb tranquil•litat, gaudint en tot moment del paisatge. Arribats a Gunzburg afrontem una costeruda pujada fins al centre d’aquesta població. Fem l’aturada tècnica del dia a la seva amplia plaça encerclada per edificis singulars. Un cop carregades les piles reprenem la marxa i anem passant poblacions, una darrere l’altra, fins a la monumental població de Dillingen; on la pluja ha donat pas al sol fent-la més elegant i lluminosa.

Comentaris:
(1) La catedral de Ulm, església protestant d’arquitectura gòtica té la torre més alta del món amb 161,53 metres.
(2) Ulm també és coneguda arreu per ser la ciutat natal de Albert Einstein.
(3) A pocs quilometres de Gunzburg es troba el parc d’atraccions Legoland, construït quasi en la seva totalitat, inclòs les atraccions, amb blocs de Lego.

Allotjament:
Fem nit a un petit i acollidor càmping a les afores. Aquest càmping també disposa d’un servei de restauració amb cuina pròpia del país.

Breu:
Una etapa bonica tret de la pluja que incomoda bastant. Al llarg del dia ens anem creuant danubians amb els que anem intercanviant salutacions cordials. Una simpàtica família, suposadament d’holandesos, composta pels pares i dues filles, ens anem avançant alternativament des de les primeres etapes.

Print Friendly and PDF