V Marxa del Montserratí






Una caminada pels voltants de Montserrat 

El Club Esxcursionista Esparreguera organitza la Marxa del Montserratí que és una prova no competitiva oberta a tothom, que té com a objectiu conèixer l’entorn del Massís de Montserrat.
Una caminada idònia per gaudir de la nostra estimada Esparreguera i de les vistes espectaculars de la Muntanya de Montserrat. Enguany hem variat una mica el recorregut i podreu contemplar un paisatge únic, el torrent dels Blaus.









Desnivell: +/- 1.790 metres

Distancia: 22,50 Km.

Punt de partida: Plaça del Centre a Esparreguera.

Ruta:
Esparreguera – Ermita del Puig – Can Rubió – Cap Brot del Rubió – Ca N’Astruc Vell – La Salut – Unió de Recorreguts – Can Rubió - Esparreguera

Breu:
Un front meteorològic amb aires provinents de la Siberia, anava batent records de temperatures des de feia molts anys en molts indrets del nostre país. A les 08:15 del matí ens hem plantat a la plaça del centre, aguantant estoicament amb una temperatura de 3º negatius, fins el tret de sortida que es donava a les 09:00 hores. La caminada està ben organitzada en tots el sentits. Anar fent xino-xano un quilòmetre rere l’altre amb Montserrat com a decorat de fons. Una caminada que et permet conèixer indrets, que d’una altra manera no hi passaries, com el castell de Collbató o el Cap Brot de Rubió, per posar algun exemple. El dia ha començat brillant, però a mesura que anava passant el temps, s’ha anat espatllant, tornant-se fred i lletjot. La ruta regira cap a Collbató, on sobtadament, s’enfila decididament per un corriol cap al castell de Collbató com excel•lent mirador d’aquesta encisadora població i plena de vida coincidint amb el seu dia de mercat. Un cop arribats a Esparreguera, ha començat a nevar amb molta insistència. El fred rigorós no ens ha permès cruspir, còmodament, el clàssic entrepà de botifarra que es dóna als caminaires. Molt bé, doncs, fins la propera.

Els caminaires: Jose – Josep - Mercè

  Print Friendly and PDF