12a Marxa del Montserratí






Una caminada pels voltants de Montserrat

El Club Esxcursionista Esparreguera organitza la Marxa del Montserratí que és una prova no competitiva oberta a tothom, que té com a objectiu conèixer l’entorn del Massís de Montserrat. Una caminada idònia per gaudir de la nostra estimada Esparreguera i de les vistes espectaculars de la Muntanya de Montserrat. Enguany es recorregut llarg ronda pel Camí de les Feixades oferint més desnivell i un traçat encara més atractiu.

Desnivell: + 1.093 metres aprox.

Distància: 19,35 Km. aprox.


Punt de partida: Plaça de la Serralada a Esparreguera.

Ruta:
Esparreguera - Santa Maria del Puig - Serra de Can Rubió - Ca n’Astruc - Torrent de la Salut - GR6 - Caseta de les Olives - Camí de les Feixades - Coves del Salnitre - Ermita de la Salut - Collbató - Forns de calç - Camí d’Esparreguera a Collbató - Serra dels Gatells - Coll de Can Rubió - Camí de Can Rubió - Esparreguera

Breu:
Bona caminada que transita per la vessant Sud de Montserrat. Potser la segona part de la opció de la caminada llarga, sigui més interessant doncs ronda per l’arrogant Serrat de les Garrigoses que disposa un munt de vies llargues d’escalada. Caminada no competitiva per estirar les cames, obviant el cronòmetre i gaudint de tot l’entorn. Tot plegat, hem gaudit d’una bona jornada de muntanya per aquestes contrades.

Els caminants: Josep - Josep M - Sergi

Print Friendly and PDF