XXVI Cursa de la Mercè



La cursa més popular de Barcelona

La cursa de la Mercè és consolida com la prova solidària per excel•lència, des de l’any 2009 fins ara, ha fet una trajectòria imparable, de recolzament a entitats no governamentals reconegudes a reu del món, com Unicef, Unesco i Moviment per la Pau, entre d’altres. 
Des de l’any 2012 les associacions barcelonines han estat les beneficiaries i protagonistes d’aquesta donació dels participants. 
A l’edició de 2015, es va crear el premi córrer per compromís on es recullen propostes d’actuació per part de diferents entitats. Un jurat valora totes les sol•licitud presentades i decideix a qui se li atorguen els premis. 

Distància: 10 Km

Punt de partida: avgda. De la Reina M. Cristina.

Recorregut: 
Sortida: avgda. de la Reina M. Cristina.
Plaça d'Espanya - avgda. del Paral•lel - Calàbria - Gran Via de les Corts Catalanes - Passeig de Sant Joan - Passeig de Lluís Companys - Buenaventura Muñoz - Roger de Flor - Passeig de Pujades - Passeig de Lluís Companys - calçada central (Arc de Triomf) - Ronda de Sant Pere - Ronda de Universitat - Plaça de la Universitat - Ronda de Sant Antoni - Sepúlveda - Viladomat - avgda. del Paral•lel - Plaça d'Espanya.
Arribada: avgda. de la Reina M. Cristina.

Breu: 
Bona cursa solidaria i popular amb un preu bastant raonable, doncs últimament els preus de les inscripcions s’han disparat a l’alça. Em situo estratègicament al capdavant amb els figures (ells no saben que jo soc un matadillo) amb el propòsit de fer una bona sortida. Però la realitat hem situa amb una marca un pel per sobre de la Cursa dels Bombers, potser degut a la forta calor i xafogor que disposava la jornada. Busco excuses, la calor, el ritme, bé no ho se però no hi millorat el meu temps anterior i això vol dir que s’ha d’entrenar més sovint.

El runner: Josep

Print Friendly and PDF