VII Travessa de Montserrat
U
n autèntic trenca-cames


Una travessa integra amb un recorregut de 20 quilometres i un desnivell acumulat de la 1800 metres que ronda els punts mes emblemàtics d’aquest bell massís. Una travessa organitzada per la gent de UESMAP, un any darrera l'altre.Distància = 20 Km.
Desnivell = ± 2.300 metres acumulatEl recorregut = Santa Cecília (S) - Camí de l'Arrel - Pla de la Trinitat - Monestir (1) - Sant Miquel (2) - Sant Joan (2) - Sant Jeroni (3) - El Camell de Sant Jeroni - Coll del Migdia - Montgròs - Coll de les Comes (4) - Coll del Miracle - Coll de Porc - El Miracle (5) - Santa Cecília (A).

A les 07:00 del mati (vam arribar just cinc minuts abans) per prendre la sortida. Un puixa-baixa constant, sense descans, per terres montserratines. Un autèntic trenca-cames. Un dia assolellat va ser el nostre gran aliat. La calor feia dels avituallaments una necessitat per hidratar-se correctament, millor dit necessàriament. Una travessa molt recomanable, prop de casa, de molta bellesa. Tot i no ferla com una competició vam fer un temps de 05:41 hores que podríem qualificar com a mitjà. Les travesses de muntanya son una bona manera de conèixer el país i al mateix temps son un perfecte entrenament per assolir nous reptes. Apa fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada