Miranda del Pas del Príncep
via Blave d'entrada  V-

Un excel-lent mirador

Montserrat / Zona Frares Encantats / Miranda del Pas del Príncep / Via Blave d’entrada

Aproximació: 1½ hora aprox.
Sortim del Bruc i prenem la pista cap al refugi de Vicenç Barbé. Deixem el cotxe en una mena de pàrquing, al costat d’un camp d’oliveres, i des d’on s’accedeix al Vermell del Xincarró. Remuntem cap el Clot del Tambor i la Cova de l’Arcada. S’ha d’estar atent amb els trencalls. Una mica més enllà de la Cova s’agafa el trencall del camí que mena cap al Torrent de les Grutes i el coll de Porc. Arribarem sota d’un gran bloc on hi ha una marca vermella . Aquí cal prendre un corriol a mà esquerra per terreny de grimpada. Arribem a una placa on farem un flanqueig per anar a trobar el peu de via que reconeixerem amb un parabolt de color blau.

Llargs: 
L1 40 m III
L2 25 m IV-/ II
L3 20 m IV+ / IV
L4 45 m IV+ / IV / III
L5 35 m V-
L6 20 m IV+ / II
L7 20 m II (de tràmit fins al cim)

Descens: 
A la cara Nord prenem un corriol de baixada que ens du a una mena de coll, des d’aquí continuem pel corriol fins al torrent de les grutes. Sortirem una mica més amunt del gran bloc on es troba la desviació per anar a peu de via. Un cop al torrent desfem el camí d’aproximació.

Breu: 
La via Blave d’entrada és una variant d’entrada de la via Dori. Una via llarga, ben reequipada per gaudir de l’escalada en tots el sentits. Ubicada a la zona dels Frares Encantats fa que l’aproximació sigui un xic llarga. Les principals dificultats les trobarem a les sortides de les reunions situades a les baumes. En el nostre cas la màxima dificultat ens l’ha donat la inesperada i elevada temperatura. Una bona torrada, donada la seva orientació a Sud-oest. Dalt de la Miranda obtindrem una esplèndida panoràmica de la zona d’agulles, on ens podem entretindre una bona estona reconeixent les mateixes. La resta ja sabeu, tornar al Bruc i prendre la merescuda cervesa mentre comenten la jugada. Una bona jornada d’escalada per la sempre estimada Montserrat.

Cordada: PeP i PeP

    Print Friendly and PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada